Tisdag femte juni

Godmorgon!

Börjar skolan så pass tidigt idag att jag inte hinner med träning nu på morgonen. Sen måste jag åka bil till skolan av en viss anledning, men jag tvingade pappa att ta med cykeln där bak så att jag kan cykla hem, haha. All motion är viktig! 

Även om jag är taggad för ännu en dag då jag vill vara riktigt duktig, så känner jag mig trött. Jag vet inte om jag orkar att inte äta under dagen för att sen träna en massa. Jag vill mest ligga i soffan och kolla på film. 
Men det får jag göra efter träningen, slutar trots allt rätt tidigt idag. Jag vet ju hur bra det känns att falla trött i säng (som igår, jag gick och la mig halv nio haha) och veta att man har varit duktig, att man kämpat, och att man nu är ett litet steg närmare det slutgiltiga målet.

Kommentarer
Postat av: Pro ana diary

Haha jag brukar också falla ner i sängen helt död. Har hänt att jag somnat vid 6-7 på kvällen. tillbaka till 5 åldern typ haha

2012-06-05 @ 10:06:00
URL: http://proanadairy.blogg.se/
Postat av: Kolibrin

Hur långt är du från ditt mål nu? Du som kämpar borde vara nära! Vet du varför psyllium frön är bättre än linfrö och näringsinnehållet i det? :) och vad det är för skillnad på svarta och ljusa psyllium frön ? :)



2012-06-05 @ 11:20:21
URL: http://flygandekolibrin.blogg.se/
Postat av: Alice

Bra inställning, att man kommit närmare målet och de:)

2012-06-05 @ 13:37:09
URL: http://a-tale-of-truth.blogspot.com/
Postat av: drinkup

åh that feeling alltså <3 underbart! något att se fram emot imorgon

2012-06-06 @ 01:55:10
URL: http://drinkupbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0