Onsdag trettonde juni

Idag skulle jag möta en vän ute i stallet, och jag hade ställt klockan för att jag skulle hinna upp och ta en runda i spåret innan, men klockan ringde aldrig och jag försov mig, haha. Men blev en tur ut till stallet, det var jättemysigt, träningen får jag ta senare. 

Har bestämt mig för att fasta idag, känner för att rensa ur kroppen lite, och just idag har jag möjlighet att komma undan middagen, så jag kör på fasta, det var väldigt länge sen sist.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej!

Jag undrar om du vet ifall det finns nått ana-mia forum längre? Jag var med förut på ana mia inserted, men den finns ju inte längre.

Eller håller alla ana/mia tjejer kontakten genom bloggar bara nuförtiden? :)

Lycka till med fastan!

2012-06-13 @ 13:01:56
Postat av: Anonym ~

Hejsan!



Snubblade in på din blogg idag och har läst igenom hela, älskar den och jag älskar sättet du uttrycker dig på och skriver. Det känns moget att läsa och inte jobbigt.



Jag är ätstörd sedan flera år tillbaka, men jag uppmanar absolut inte andra att ta efter de vanor och ritualer som jag har, snarare tvärt om eftersom jag själv håller på att tillfriskna.



Det senaste året har jag lidit av en sväng av bulimi, vilket gjort att jag gått upp några kg. Jag är tacksam över att det inte blivit extremt mycket. Men jag tänkte bara fråga, om du har några generella 'rasa-i-vikt' tips/recept. Jag har ca 3-4 kg kvar tills jag känner att jag kan börja acceptera min kropp mer, just nu är den avskyvärd. Så det är ju ingen direkt extrem viktnedgång just nu, även om jag planerat att väga mindre i framtiden.



Jag förstår om det är svårt för dig att tala om för det är ju så himla olika. Men om du har något tips eller recept på mat med extremt liiite kalorier får du jättegärna dela med dig.



Bästa lyckoönskningarna.

2012-06-13 @ 14:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0