Lördag sextonde juni

Ledsen att jag är så dålig på att blogga, jag är liksom ur balans på något sätt. 

 

Igår, gick det rätt dåligt med maten och jag var allmänt nedstämd. Min pappa ville pigga upp mig så han tvingade med mig till en affär där jag fick välja en ny dator. Det blev en Macbook pro. Jag är skitnöjd, och var faktiskt riktigt glad där ett tag. Det är jag väl fortfarande. Grejen är den att jag är inte allmänt ledsen över livet, utan enbart över min kropp och min viktnedgång. Om jag var smal nu skulle jag inte ha något att vara ledsen över. 

 

Idag åt jag en tallrik med gröt till frukost, och sen har jag storstädat mitt rum. Mina föräldrar ska vara borta hela eftermiddagen, så jag hoppas på att jag kan komma undan lunchen och kanske middagen också. Det beror på när de åker och när de kommer hem igen. 
Annars så ska jag sysselsätta mig med att fortsätta städa, rensa garderoben och pilla med min nya dator. 

 

Jag nämner inte så ofta hur otroligt fina ni är, och hur grymt tacksam jag är över att ni finns. Era stöttande ord hjälper verkligen mig och jag är så glad att det finns folk som tänker på mig och som bryr sig. 
Nu med nya blogg.se ska det ju finnas en funktion så att man kan svara på kommentarer direkt och jag hoppas att det leder till att jag kan bli bättre på att svara på era fina kommentarer. 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0