Onsdag nionde maj

Jag har egentligen alltid varit en sån person som avskyr att träna, det har alltid varit ett onödigt ont, ett måste. 
Så därför är det svårt att beskriva känslan nu, när jag, klockan 7 kliver utanför dörren, ut i den kyliga morgonluften.
Det är fortfarande jobbigt, men jag är stolt över mig själv att jag ändå gör det, och jag vänjer mig mer och mer vid det, snart kanske jag kommer tycka om det riktigt mycket, hela tiden. För idag var det underbart att ta en runda i spåret på morgonen. Det är så otroligt vackert i skogen där jag springer, och jag fick långsamt vakna upp med kylig luft i lungorna och svalt regn i ansiktet. Det började spöregna under tiden jag var ute, och jag ökade takten med ett leende på läpparna. Det var så härligt att känna att jag inte kommer med några ursäkter, trött, regn osv. Jag kör på och jag vill så gärna nå mitt mål. (hoppas ni inte tycker att jag berömmer mig själv för mycket, jag försöker träna på att göra det, för jag blir mer peppad än om jag klankar ner på mig själv)

Så nu är jag inne igen, träningskläderna hänger på tork tills i eftermiddag då jag ska ut igen. Men först väntar en alldeles för lång dag i skolan. Ingen frukost, ingen lunch, idag ska jag hamna på minus. 





Kommentarer
Postat av: Nelly

Du är så jävla bra! Ahh. Blir motiverad till att själv göra det till en vana med dagliga besök i spåret. När man väl tagit sig ut är det så himla härligt.

2012-05-09 @ 13:14:27
URL: http://skyndaspring.blogg.se/
Postat av: wiltons

Vad duktigt av dig att fortsätta springa när det regnade! tycker inte alls att du berömmer dig själv för mycket, det ska ju vara roligt att träna

2012-05-09 @ 13:33:51
URL: http://wiltons.blogg.se/
Postat av: Karin

Har läst din blogg nu ett tag och jag måste säga att du är otroligt duktig! Det är så starkt av dig att kliva upp så tidigt och träna, jag hade aldrig pallar!

puss på dej!

2012-05-09 @ 13:37:04
Postat av: Missa

Du är extremt duktig. Endast de som faktist gör ändringar i sin livsstil, nya vanor, och trivs i dem kommer ha resultat i framtiden. Har du tänkt trappa upp till en, vad ska man säga.. kalorimängd som kroppen faktist kan leva på sen? Det funkar ju inte med 0 för alltid, kroppen kommer ju dö av påfrestning tillslut. Och sen fortsätta träna för att behålla din drömkropp eller hur har du tänkt? x)



Du är super iallafall!

2012-05-09 @ 15:32:49
URL: http://perfectlythin.webblogg.se/
Postat av: Tiny

Du är så galet duktig, värsta superwoman ju!<3 Älskar känslan av att springa i regn. Man känner sig så oövervinnelig då.



Om du vill prata ikväll eller så, så säg bara till. :) Förlåt för att jag höll dig kvar så sent sist, tiden bara sprang iväg.<3

2012-05-09 @ 16:05:02
URL: http://tinydream.blogg.se/
Postat av: M

Jag beundrar verkligen din styrka! Att du orkar gå till skolan och koncentrera dig utan frukost och lunch och dessutom träna!

2012-05-09 @ 18:10:20
URL: http://controlfreak.devote.se
Postat av: Jenn

Du är jätteduktig! och det är bra att du berömmer dig själv. Men undrar inte dina föräldrar när du tränar så mycke?

2012-05-09 @ 20:20:07
Postat av: Sara

Åh så duktig! Önskar jag hade din disciplin! <3

2012-05-09 @ 22:39:12
URL: http://wannathinlife.blogg.se/
Postat av: N

Hejja dig!!

2012-05-10 @ 15:19:18
URL: http://fightfatzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0