Måndag tjugotredje Juli

Godmorgon! 
 
Sov rätt dåligt inatt, och hade nog kunna sova stor del av dagen, men mina föräldrar har numera semester och är exakt överallt. 
Jag blir arg på mig själv, eftersom att jag blir irriterad på dem och allt de gör. De står nedanför trappen när jag kommer ner, surrar runt mig när jag gör i ordning frukost, frågar varför jag ska äta på övervåningen istället för i köket. Jag vill skrika åt dem att det är för att jag vill komma undan dem. 
De gör mig så stressad, när de är överallt och ingenstans och tränger sig in i mitt liv. Och jag har varit vaken i 1 timme och 40 minuter, på deras första semesterdag. Hur ska detta gå? Haha. 
 
I allafall, så tog jag en kort runda runt kvarteret innan frukost. Åt min vanliga gröt, drack ett glas C-vitamin och till det en kromtablett. Jag vet att jag lovade att skriva hur kromtabletterna fungerade, men helt ärligt så har jag glömt äta dem, så jag vet inte än, haha. Men nu ska jag börja ta dem varje dag. 
 
Ska fly hemifrån snart, till stan. Som vanligt så jobbar alla mina vänner, så jag ska nog till biblioteket och hänga där ett tag. Till mina föräldrar säger jag att jag äter på stan med en vän. 
 
Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi senare! 
 

Kommentarer
Postat av: mybetterself

Mina föräldrar har också ledigt nu. Det är verkligen jättejobbigt. Jag är ute och går väldigt mycket bara för att komma undan dom.

2012-07-23 @ 12:46:23
URL: http://mybetterself.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0