Flickan som inte vill tycka om sig själv

 
Jag undrar vad mina föräldrar tänker om mig när de köper dessa ljudböcker till mig att ha under resan.  
 
"Du äger!"     "Mera självkänsla!"     "Självkänsla nu!" 
 
Jag anar att de vill att jag ska få bättre självkänsla.. Eller vad tror ni haha? Hur som helst så hamnade de i spotunnan. Det kanske låter konstigt, men jag vill inte ha bättre självkänsla, jag är beredd att tycka om mig själv när jag är värd det, när jag nått mina mål. 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Slänger du saker någon lagt ner pengar på att köpa till dig? :o

2012-08-02 @ 14:30:40
Postat av: Elin

MEN KÄRA LILLA DU. Inget bra kommer ur hur du beter dig mot dig själv och andra. BÖRJA TRÄNA, ÄT NYTTIGT istället för att svälta dig själv??!Ta kontakt med en dietist och en personlig tränare så kommer dem ge dig precis den kroppen du vill ha - utan att du behöver skada dig själv och andra i din omgivning. Om du lägger ner så mycket energi på att försöka nå ditt mål, kan du väl göra det på ett bra vis som du mår bra av? För du kan seriöst inte tycka att du mår bra i dagsläget. Du har hjärnspöken. Inget liv är värt att kastas bort för anorexin, för anorexi är precis det du har eller åtminstonde är påväg att få. Snälla skaffa hjälp, innan det är försent!
Du blir inte snyggare på detta viset - du bli fulare opm du svälter dig. Om du svälter dig får du hår på rygg, nacke, armar, kinder. Du får en kropp som ett skelett. Du får ingen mens - kan inte skaffa barn. Du får blåa läppar, naglar. tappar håret. Skrynklig hud som en gammal tant. DU BLIR ETT LIK. Ingen skönhet i det.
Du kanske tänker ''men jag slutar när jag nått mitt mål'' Jaha, men du kommer vara DÖD då. Eller ha fått så stora skador invertes att du inte kan njuta av det. Det enda rätta är som sagt att nå dit på nyttig väg med hjälp av professionella. Berätta för dina föräldrar om din sitation, dom kommer klart betalat pengar för att du får din drömkropp på nyttig väg istället för på denna självdestruktiva vägen. Och du kommer bli dig själv igen.

2012-08-02 @ 15:18:30
Postat av: Livv

Tyvärr hänger självkänsla och vikt inte ihop så mycket som man tror. Jag hoppas du inser det innan du hamnat för långt nere i skiten :/ jag har hatat min kropp i stort sätt hela livet men ändå haft bättre självkänsla än många av mina vänner som varit pinnsmala och älskat sina kroppar.

2012-08-02 @ 16:11:26
URL: http://livv.devote.se/
Postat av: Ebba

Det du skrev i slutet är så jävla sant..

2012-08-02 @ 16:14:50
Postat av: Fin

snälla du borde sluta jag ber dig jag blir så himla rädd för din skull snälla sluta (tappa vikt på de rätta setet)... anledningen du inte tappar tillräcklig med vikt är för att du svälter dig skälv! ät nyttigt och motionera tillräcklig (inte för mycket 1 timma varje dag)då kommer du att bli av med vikten och vara frisk.

2012-08-02 @ 17:12:20
Postat av: Emma

SNÄLLA DU! det kommer inte gå bra för dig skälv om du inte ändrar so fort som du kan.
om du äter sex gånger(1200kcal i totalt) om dagen och motionera en timma varje dag då kommer du tjena dig mycket bättre och friskare plus kommer det hjälpa dig tappa vikt på ett hälsosamt sett SNÄLLA LITA PÅ MIG.

jag blir så himla ledsen när jag ser de här.

2012-08-02 @ 17:20:38
Postat av: Johanna

Hade "Du äger" förut- tappade bort den för att sedan hitta den 2 år senare. Helt jävla värdelös bok faktiskt. Hjälpte mig ingenting. Helt värdelös.
Skit i de ovanstående kommentarerna, dem fattar inte. Vet inte hur det är. Skit i dem.
Kram!

2012-08-02 @ 23:27:28
URL: http://johannamariairene.bloggplatsen.se/
Postat av: Ewelina

Du kommer aldrig nå ditt mål, du sätter bara upp nya eftersom du tycker du är lika tjock som när du började. I dina ögon är du en fet gris i dina vänners ögon tyner du bort. Inget värdigt liv, jag höll på i år sa till mig själv att jag inte var sjuk eftersom jag var fet. Skaffa hjälp och gör inte mina misstag. Ta hand om dig och din kropp.

2012-08-03 @ 00:25:41
Postat av: S

de hade jag antagligen också behövt, min självkänsla ligger i botten!! uschusch

2012-08-03 @ 11:15:56
URL: http://specialsecrets.blogg.se
Postat av: pro an diary

Ååååh vad alla lägger sig i! Nej, hon går inte ner på rätt sätt -insåg ni det nu eller? Det hjälper inte ett skit av vad ni säger, vi vet allting redan! Sluta klaga så förjävligt. Vad trött jag blir!

Släng inte grejerna, lägg undan dom. När du är perfekt så kan du ta fram dom igen <3

2012-08-03 @ 11:48:26
URL: http://proanadiary.blogg.se
Postat av: haveheart

Jag hoppas verkligen inte att du mår dåligt/har dålig självkänsla. Du måste älska dig själv och din kropp genom varje hekto! Se dina positiva vinklar och framhäv dem bara! Var aldrig missnöjd.

2012-08-03 @ 23:30:38
URL: http://haveheart.webblogg.se
Postat av: Mybodyideal

Har du några bra pro ana bloggar/ hemsidor du kan tipsa om? :D

2012-08-07 @ 07:06:07
URL: http://mybodyideal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0